Som annoncør har du en række muligheder:

Nyhedsbrev - Vores nyhedsbrev udsendes til mere end 100.000 modtagere. Her er der mulighed for at blive profileret gennem annonce og konkurrence.
Annonce i magasin
- Her kan du få en unik placering i et eller flere af vores magasiner, derudover er der også muligheden for shopping-guide annoncer.
Indstik i magasinet – Med et indstik har du mulighed for at få dit budskab sendt ud som flyer til alle abonnenter og i alle løssalgsmagasiner.


Læs mere om dine muligheder samt priser i de respektive medieinformationer herunder.

 

Kontakt

For yderlige information:

Camilla Barner-Christensen
Tlf: +45 40 95 22 24
camilla@highimage.dk

 

  KS FORSIDE 5 2019 DK

Gemmeværdi styrker og forlænger salget

Alt om Håndarbejde strikkemagasin favner bredt. Magasinet henvender til kvinder, der elsker at strikke til hele familien. Målgruppen spænder fra 25-+65 år, men kernemålgruppen koncentrerer sig om de 45-60 årige. Læserundersøgelser har vist, at en stor del af læserne gemmer bladet.
 

Inspirér kreative kvinder i hele Norden

Det er mere moderne end nogensinde før at strikke. Kreativ Strik har eksisteret i mange år - og er Danmarks helt unikke og eksklusive strikkemagasin til både nybegyndere og erfarne. Magasinet udkommer både i Danmark; Norge og Sverige 6 gange årligt.
     
  BS FORSIDE 5 2019 DK

Fang de modeinteresserede allerede i dag

Alt om Håndarbejde symagaisn fanger moderne tendenser og omfortolker det til design til hverdagen.Læserundersøgelser har vist at magaisnet har stor gemmevlærdi.

 

Få de kræsne og stilbevidste kvinder i tale

Burda er verdens største og ældste sy- og modemagasin. Udgivet i 90 lande på 17 sprog, bliver det på verdensplan til knap 2 millioner eksemplarer. Magasinet indeholder mode, kosmetik, tilbehør, velvære og indretning - og er kendt for snitmønstre i høj kvalitet.